NUDIMO VAM SVE USLUGE POGREBA,
PREVOZA POKOJNIKA, KAO I USLUGE KETERINGA.

POGREBNA OPREMA

Pored širokog asortiman pogrebne i prateće opreme, pogrebno preduzeće Fleka D.O.O. obezbeđuje Vam ispraćaj najbližih na primeren način. Sve Vaše zahteve ispunićemo brzo, tačno i efikasno. Radino vreme u hitnim slucajevima od 00 - 24h, i nedeljom i praznicima.

Prelepi cvetni aranžmani, koje imamo u ponudi, su rezultat našeg 15-o godišnjeg iskustva. U koliko želite nešto drugačije od onog što imamo u našoj širokoj ponudi, posetite nas ili pozovite i mi ćemo izraditi po vašim željama.

PREVOZ POKOJNIKA

Gubitak voljene ili bliske osobe nikada nije lak, a organizacija ispraćaja pokojnika je zahtevan posao koji možete da poverite profesionalcima iz pogrebnog preduzeća Fleka sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu pokojnika na teritoriji Srbija i inostranstva.

home_jet_list2

Prevoz u Srbiji

Prevoz se vrši isključivo vozilom posebno prilagođenim i konstruisanim za potrebe pogrebnih usluga, klimatizovano i predviđeno za prevoz pokojnika.

home_jet_list2

Međunarodni prevoz

Prevoz putnika iz inostranstva se obavlja u najnovijim pogrebnim vozilima prilagodjenim za prelazak velikih relacija, u različitim klimatskim uslovima.

USLUGE KETERINGA

Ketering tim pogrebnog preduzeća Fleka D.O.O. je zadužen za pripremu sve hrane po želji i običajima porodice i rodbine pokojnika.

Pored pripreme hrane za pogrebe i pomene, naš pažljivo odabrani tim kuvara se bavi i ketering uslugama u okviru organizacije ostalih proslava, krštenja, rođendana i ostalih Vama bitnih događaja, izrađenih od najkvalitetnijih i pažljivo biranih namirnica, a sve u saradnji sa stručnim osobljem ''Restorana Park'' u Velikoj Plani.

Parko logo